fredag 27 oktober 2017

V.43

Hej!

I veckan har vi påbörjat att jobba med programmeringsapplikationer både inom skolan och på fritids. Barngruppen tycker det är mycket roligt att arbeta med sina ipads vilket underlättar att motivera de till arbetet. En utav den mest populära applikationen som vi arbetar med är Lightbot Hour, ett tips om ni vill ladda ner ett lärorikt spel där barnen får träna grunderna i programmering. :)

I vanlig ordning har vi även haft fritidsgympa och massa skapandeaktiviteter. Centralskolans fritids har dessutom turen att flera gånger per vecka få besöket av superhjältar... Många inom barngruppen gillar att klä ut sig och uppträda, så idag fredag har flera grupper fått träna till ett uppträdande och visat upp för övriga barngruppen. Väldigt duktiga är de såklart!:)

Nästa vecka är det som ni vet höstlov. Det innebär att skolan är stängd, fritids är dock öppet som vanligt alla dagar den veckan förutom Måndag den 30 oktober. Bra att veta för er som vårdnadshavare är att på torsdag är tanken att vi ska äta mellanmål vid kanonkullen (nära sätunaskolan). Vi är tillbaka på skolan senast kl 15:30.

Vi önskar en trevlig helg! :)






          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar