fredag 10 november 2017

V.45

Hej! :)

Veckorna susar förbi och hösten börjar mer och mer likna vinter. Om inte allt för många veckor kommer vi flytta till den nya skolan med eget klassrum för fritids, jippi! :) De kommande veckorna på fritids kommer det därför inte finnas lika mycket material att använda för barnen under fritidstid då vi måste förbereda och packa inför flytten.

Ett bestående intryck hos alla pedagoger som arbetar inom både skola och fritids är att barngruppen har "kommit ihop sig" på ett väldigt bra sätt. Vi ser att det är betydligt mindre konflikter nu jämfört med för bara några veckor sedan, vilket känns riktigt bra! :)

I veckan har vi som brukligt varit i Sätunaparken, utnyttjat gympasalen, och självklart tagit tillvara på barnens lek i vår undervisning på fritidshemmet.

Bra att veta för er vårdnadshavare är att vi på tisdagar brukar gå med hela barngruppen till närliggande park, och på torsdagar har vi fritidsgympa i gympasalen. Dessutom försöker vi att vara ute med barnen så mycket som möjligt då vi upplever att barngruppen är i stort behov av att få göra av med energi efter en skoldag!;)

Vi avslutar inlägget som vanligt med några bilder från veckan som varit!

Personalen önskar er en trevlig helg!




Här leks det affär!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar