fredag 20 oktober 2017

V.42

Hej!

Till att börja med vill jag be om ursäkt för att förra veckans bloggande uteblev, det fanns helt enkelt inte tid att gå ifrån barngruppen. Vill påminna om att ni som vårdnadshavare måste aktivt skriva in vilka tider ert barn ska vara på fritids under höstlovet. (se tidigare inlägg där ansökan även kan göras). Måndag den 30 oktober är som sagt fritids och hela skola stängd pga. studiedag för personalen, övriga dagar den veckan är fritids öppet som vanligt. Det är väldigt viktigt att ni anmäler om ert barn är i behov av omsorg under höstlovet då antalet barn ligger till grund för personalens schema.

I veckan har vi passat på att vara ute mycket då det varit fint väder stor del av veckans dagar. Vi har varit i sätunaparken två dagar, och i gympasalen en dag. Givetvis har veckan även innehållit skapande och pyssel. :)

I veckan har det varit ganska kyligt ute, tänk på att se över så att ert barn har varma kläder och extra kläder. Som vanligt avslutar vi med några bilder från veckan som varit. Vi önskar er en trevlig helg!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar