fredag 6 oktober 2017

V.40

Hej!

Under veckan har arbetat med rastaktiviteter startats. Framöver kommer personalen från fritids ansvara för att rastaktiviteter genomförs under förmiddagsrasten onsdagar och fredagar. Utifrån hur många som deltog i aktiviteterna kan vi dra slutsatsen att även barnen tyckte det var ett bra initiativ!

I veckan på fritids har vi bland annat genomfört fritidsgympa, varit på utflykt, och några barn har även sytt små kuddar. Vid utflykt som innefattar en kortare promenad blir det naturligt att prata med barnen om trafikregler och på vilken sida man ska gå på.

Vi vill påminna alla föräldrar om att se över så att ert barn har extra kläder (byxa, tröja, underkläder) + regnkläder och extra varma kläder då vädret blir allt mer kyligt och ruskigt.

Nedan bifogas några bilder från veckans aktiviteter och önskar er en trevlig helg!:)

//fritidspersonalen


Många intressanta frågor kommer på tal när man tittar i en atlas. Vilka fåglar lever där, och hur varmt är det i egentligen?:)

På väg till kyrkoparken!
Väl där blev det såklart lite bärplockning. :)


Hanna visar stolt upp sina löv som hon först målade, för att sedan gå ut på skolgården och leta upp löven och undersöka vad de olika löven heter.

Fritidsgympa




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar