fredag 24 november 2017

V.47

Hej!

I veckan kom det som bekant LITE snö, mycket roligt för barnen. En hel dag (inklusive rasterna på skolan) dedikerades till att tillsammans bygga en stor snögubbe, tråkigt nog blev det snabbt varmare väder och vår fina snögubbe tynade bort.

På måndag hade vi anordnat en tipsrunda runt den nya skolan med frågor som handlade om allemansrätten. Aktiviteten genomfördes genom att en vuxen pedagog följde med en barngrupp om cirka 7-8 barn och lärde gruppen kring allemansrätten under själva tipsrundan.

Under Tisdagen var vi sätunaparken och åkte pulka/madrass, mycket uppskattat. På torsdagen var vi som vanligt i gympasalen och körde rörelselekar, vilket som vanligt var mycket uppskattat.

VIKTIG INFORMATION:
På ytterdörrarna till gula huset finns information angående vilka dagar som fritids har öppet under jullovet. Fritids kommer under ovanstående period bedriva sin verksamhet på Tingvalla skolan då flytten till den nya skolan pågår för fullt då. Kom ihåg att ni som vårdnadshavare måste anmäla till oss personal om ert barn kommer vara ledig under jullovet. Information om hur anmälan görs finns på ytterdörrarna till gula huset.

Vi avslutar veckan med några bilder, personalen önskar er en trevlig helg! :)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar